Abla Sevgisi ile İlgili İki Kompozisyon

Abla sevgisi ve ablanın önemi hakkında yazdığımız iki ayrı kompozisyon aşağıdadır. Kompozisyon yazarken dikkat edilmesi gereken hususlara ...


Abla sevgisi ve ablanın önemi hakkında yazdığımız iki ayrı kompozisyon aşağıdadır. Kompozisyon yazarken dikkat edilmesi gereken hususlara uyulmuş, abla sevgisi konulu kompozisyonlar giriş gelişme sonuç bölümleri dahilinde yazılmış ve her kompozisyona da uygun ve güzel bir başlık seçilmiştir. Abla ile ilgili yazılarımıza sizler de yorum yaparak katkıda bulanabilirsiniz.
canım ablam yazısı
Abla Sevgisi


İKİNCİ ANNE

   Üzerimizde en fazla hakkı bulunan insanları sayacak olsaydık, ablalarımız muhakkak ilk üçte yer alırdı. Bize bir anne şefkati ile yaklaşacak bir insan varsa, o da kesinlikle ablamızdır.

   Ablalarımız, bizler daha çok küçükken bizimle ilgili birçok sorumluluğu üzerlerine alırlar. Kişisel temizlik ve bakımımızdan tutun da ödevlerimizle, eğlenme ihtiyacımızla kısacası her şeyimizle ilgilenirler. Bizim için bir abladan çok daha fazlası olurlar. Yeri gelir bir anne şefkati ile koruyup gözetirler. Yeri gelir sevincimizle mutlu olup üzüntümüzle ağlarlar. Belki de kimse ile paylaşmaya cesaret edemediğimiz en gizli sırlarımızı ablalarımızla paylaşmaktan çekinmeyiz. Çünkü biliriz ki sırrımızı en iyi saklayacak, bize destek olup bizi yönlendirecek kişi ablamızdır.

   Bizim için onca zahmete giren, üzerimizde onca hakkı, emeği olan ablalarımıza, elbette bizler de en güzel şekilde karşılık vermeli, onlara vefa borcumuzu ödemeliyiz.

-SON-


CANIM ABLAM

   Canım ablam, hakkını nasıl öderim bilmiyorum. Üzerimde o kadar çok hakkın var ki... Kendimi bildim bileli bana güç veren, kendimi çok daha iyi hissetmemi sağlayan kişi oldun. Kimi zaman kendi dertlerini, sıkıntılarını bir kenara bırakıp o değerli zamanını bana ayırdın. Yeri geldi saatlerce beni dinledin, bana yol gösterdin. Bir annede bulunabilecek tüm güzellikleri, meziyetleri sende buldum. Sen, benim için her zaman bir yaşama sebebi oldun.

   Melek ablam, senin kadar iyi kalpli bir ablam olduğu için kendimi o kadar şanslı hissediyorum ki... Seninle geçirdiğim her saniye bana çok şey kattı. Her şeyin en iyisini, en güzelini seninle öğrendim. Neyin iyi, neyin kötü olduğunu senin sayende belirledim. Ablacım, sen benim en iyi kılavuzum oldun. Sensiz bir hayat düşünemiyorum. Sen olmasaydın üzüntülerimi, sevinçlerimi kiminle paylaşırdım bilmiyorum. Seninle bozuştuğumuz, kavga ettiğimiz günler de oldu elbette. Büyüdükçe, o kavgalarda, bozuşmalarda hep senin haklı olduğunu anladım. Aslında her şeyi benim için, daha mutlu olmam için yapmışsın. Beni yanlıştan çevirmek için yapmışsın.

   Güzel ablam, benim için bu dünyadaki en değerli birkaç insandan birisin. Hayatım boyunca senin değerini bileceğime, senin mutluluğun için çabalayacağıma söz veriyorum. Seni çok seviyorum canım ablacığım.

-SON-


Abla sevgidi konulu iki kısa yazı yazdık. Tabii yazdığımız abla ile ilgili kompozisyonlar, yaş seviyesine göre uzun bile sayılabilir. Sizler de deneme yazısı veya mektup tarzı yazılarınızı bize gönderebilirsin. Yorumlarınızla yazımıza değer katmayı unutmayın.


YORUMLAR

BLOGGER: 2
Yorum Nasıl Yazılır?
1. Yorum Kutusu'na yorumunuzu yazın.
2. Yorumlama Biçimi bölümünden Google hesabınızla mı, Anonim (Adsız) olarak mı yoksa herhangi bir isim (Adı/URL) yazarak mı yorum yapmak istediğinizi belirtin.
3. Eğer Google hesabınızla yorum yaparsanız, yorumunuza cevap yazıldığında size bir e-posta gönderilir. Bunun için ''Beni Bilgilendir'' kutucuğunu işaretleyin.
4. Yayınla butonuna tıklayın.
5.Robot değilim uyarısı çıkarsa kutucuğu işaretleyin ve sizden isteneni yapın.

Ad

2 YILLIK BÖLÜMLER,227,4 YILLIK BÖLÜMLER,298,EN İYİ ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ,9,KOMPOZİSYON,9,
ltr
item
Elizan.Net: Bölüm İş İmkanları - Maaşları - Nedir: Abla Sevgisi ile İlgili İki Kompozisyon
Abla Sevgisi ile İlgili İki Kompozisyon
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-tKe41fhutt6UPuSax1s6GiKDxeMsEr62skUka87qVcOpOIhmw8TpUQBzzVAuV64-fZ1eUoAoSFKevnpe5GXLSL3yFoFxRPR_EcdjYvVWtPnOB7rxhrZlGio5VfyG_8Fx166wYBvwVXdL/s320/abla-sevgisi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-tKe41fhutt6UPuSax1s6GiKDxeMsEr62skUka87qVcOpOIhmw8TpUQBzzVAuV64-fZ1eUoAoSFKevnpe5GXLSL3yFoFxRPR_EcdjYvVWtPnOB7rxhrZlGio5VfyG_8Fx166wYBvwVXdL/s72-c/abla-sevgisi.jpg
Elizan.Net: Bölüm İş İmkanları - Maaşları - Nedir
https://www.elizan.net/2019/10/abla-sevgisi-ile-ilgili-iki-kompozisyon.html
https://www.elizan.net/
https://www.elizan.net/
https://www.elizan.net/2019/10/abla-sevgisi-ile-ilgili-iki-kompozisyon.html
true
6516140019475243380
UTF-8
Tüm Mesajlar Yüklendi Herhangi bir yazı bulunamadı! Tamamını Gör Devamını Oku... Yanıtla Yanıtlamaktan Vazgeç Sil Tarafından Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tamamını Gör ŞUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ETİKET ARŞİV ARA BÜTÜN YAZILAR Aradığınız yazı bulunamadı! Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pts Salı Çrş Prş Cuma Cts Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ock Şbt Mrt Nsn Mys Hzr Tem Ağs Eyl Ekm Ksm Arl Şimdi 1 Dakika Önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 haftadan daha önce Takipçiler Takip Et THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content